čtvrtek 7. září 2017



UZDRAVENÍ SRDCE MUŽE

  Byli jsme stvořeni jeden pro druhého ne jeden proti druhému.


"I řekl Bůh: "Učiňme člověka, aby byl naším obrazem podle naší podoby (...)."
Bůh stvořil člověka, aby byl jeho obrazem, stvořil ho, aby byl obrazem Božím, 
jako muže a ženu je stvořil." (Gn 1,26-27)

Můj úhel pohledu na uzdravení srdce muže a znovuobnovení jeho síly je takový, že muži se nemohou změnit, pokud se v první řadě nezměníme my jako ženy, neprobudíme se z letargie a rezignace, do které jsme vůči nim upadly, díky jejich selhání oproti Božímu záměru stvoření muže.

Dávejme mužům svoji podporu a lásku, věřme jim a chvalme je, ať se mohou uzdravit. Potom se mohou prostřednictvím mužů uzdravit i naše zraněná srdce. Jejich láska a navrácená síla nám v tom pomohou.

Naší jakkoliv projevenou nedůvěrou nebo pochybnostmi jim v jejich boji znovu získat zpět svoji sílu a uzdravit své srdce nepomůžeme. Važme každé slovo a hodnocení namířené proti nim. Každou myšlenku i řeč našeho těla. Projevená nedůvěra a pochybnosti by mohly u muže způsobit, že si přestane věřit a předčasně vzdá svůj boj.

Milé ženy, je to především v našem vlastním zájmu, aby se muži opět stali MUŽI, a tím jsme se i my ženy mohly stát takovými ženami, jak Bůh při svém stvoření zamýšlel. Potom se naše společná cesta životem stane tancem lásky a harmonií našich těl a duší.




Úvaha nad příspěvky: Srdce muže 1 - 3. část
Autor: Monika Serafina Adamcová

Žádné komentáře: