pondělí 20. srpna 2018

POZNEJ SEBE

  Pro každou krásu je někde oko, které ji uvidí.

Pro každou pravdu je někde ucho, které ji uslyší.

Pro každou lásku je někde srdce, které ji obdrží.



Každá duše se potřebuje čas od času stáhnout z okolního světa, aby našla mír, který přesahuje veškeré chápání. Každá duše potřebuje najít vyrovnanost, a k tomu může dojít jen v míru a klidu. Jakmile dojde k vnitřnímu vyrovnání, můžeš jít kamkoliv a dělat cokoliv, aniž by tě nějak ovlivnil vnější chaos. Pronikneš do tajemného místa Nejvyššího. Nalezneš svou jednotu se Mnou, která ti umožní pokračovat, když budeš mít pocit, že jsi u konce svých sil a už nemůžeš jít ani o krok dále. Tvé kroky do neznáma, umocněné vírou v Mou sílu, vykonají zázraky a změní tvůj život. Tyto kroky způsobí, že nemožné se stane možným, a snesou Mé království na Zem. Směřuj stále k tomuto cíli. Proměňuj se, a to rychle, je-li změna nutná. Já jsem vždy s tebou. Spočiň ve Mně. Najdi své nebe na Zemi.

To, v co věříš, se stane tvými myšlenkami. Tvé myšlenky, se stanou tvými slovy.
Tvá slova se stanou tvými činy. Tvé činy se stanou tvými návyky.
Tvé návyky se stanou tvými hodnotami. Tvé hodnoty se stanou tvým osudem – tvůj osud neurčuje to, co prožíváš, ale to, jak dokážeš své prožitky procítit.


Poznej pocit, že žít teď a tady je správně.
Poznej pravdu, že jsme jasné světlo vědomí.
Poznej víru, že všechno máme v sobě.
Poznej Srdce, z nějž promlouvá Tvé svědomí.

Pro www.cestakduze.webnode.cz zpracovala Světluška. Tento článek je možné šířit dál nekomerčním způsobem, v nezkrácené a nezměněné podobě, pokud bude připojeno celé znění této poznámky a aktivní odkaz na výše uvedené webové stránky.

Žádné komentáře: