čtvrtek 19. dubna 2018

NÁSLEDUJ PROUD

  Karel Spilko


 

Pokud máš pocit stagnace, uvolni se v situaci, ve které se nacházíš a všimni si, co chce vlna udělat. Vlna je proud energie, který protéká tvým tělem, je to jiskra od Zdroje – od TEBE. Putuje do popředí, do fyzické reality, aby vyvolala určité jednání a vytvořila jisté situace a události pro samotnou evoluci Nekonečného Vědomí – TEBE, tvé Pravé Podstaty.
 
Pokud proudu důvěřuješ, pomůže ti přirozeně něčeho se vzdát a otevřít nové dveře. Harmonický pohyb s vlnou ti přinese snadněji to, co skutečně potřebuješ. Kdykoliv narazíš na stagnaci, uvědom si ji jako kontrakci, která vlnu brzdí. Nemusíš vymýšlet různé strategie, jak se z toho dostat, stačí se jen uvolnit. Tak povzbudíš proud k jeho dalšímu pohybu, o vše ostatní se postará. Když na něco tlačíš nebo se něčeho držíš, je to signál, že nejsi v harmonii s proudem a nějaká myšlenková představa tě ovládla. Přesuň svou pozornost do pozadí, do pozice pozorovatele, ve která se přirozeně uvolníš.

Zde tě mohou navštívit informace a nasměrovat požadovaným směrem. Můžeš mít chuť si jít zacvičit, přemístit doma nábytek nebo začít nějakou novou aktivitu. Tak proud změn dává o sobě vědět a rozptyluje iluzorní „zamrznutí“. Přináší sebou události, které čekají na to, aby byly prožity, ochutnány, vstřebány. Pokud se uvolníš a odevzdáš proudu, pocítíš čerstvý vítr ze svého Domova.

Úryvek z připravované knihy VOLNÝ PÁD DO SEBE www.matrix-neo.cz

Žádné komentáře: