pondělí 5. března 2018

 HVĚZDNÉ GLYFY - oč jde...


Drazí přátelé

Na blogu mám štítek, který je nazvaný Hvězdné glyfy. Texty v nich obsažené jsou z knihy Mayské orákulum - Návrat ku hvězdám. Cítila jsem jejich zvláštní působení, které jsem si neuměla vysvětlit, a proto jsem se rozhodla sdílet je s vámi, a v původním originále je opsat. Opsala jsem pouze část, která se jmenuje "Malý kouzelník". Je ve formě básně a má vyvolat intuitivní, spontánní odezvu pravé strany mozku. Bohužel původní obrazové symboly k textům jsem vám zde nedokázala publikovat, a proto jsem obrázky k daným glyfům vybírala sama - podle toho, jak se mnou a s daným textem souzněly.


"Mayské orákulum může velmi usnadnit naši transformaci, protože glyfy jsou souborem prastarých symbolů, v nichž jsou zašifrovány symbolické zprávy. Souhrn těchto zpráv tvoří galaktickou "řeč světla". Necháme-li tuto řeč proniknout tělem i duší, aktivujeme a podporujeme buněčnou restrukturalizaci potřebnou k vytvoření a výživě "světelného těla", duchovního těla, které prostupuje tělem fyzickým. Jakmile se světelné tělo aktivuje, budeme se stále více rozhodovat ve shodě s Duchem. A nakonec, až se vibrace zvýší a my se úplně probudíme, "vystoupíme" do jiných dimenzí. Fyzické tělo si můžeme dokonce vzít na cestu do kosmu s sebou.

Leckdo asi takové vyhlídky považuje za výplod fantazie, patří to však do velké transformace naší doby. Mayské symboly jsou součástí galaktického kódu a zárodků světelného těla. Přicházejí v pravý čas, protože z boží vůle nyní začínáme přesahovat svou trojrozměrnou existenci. Žijeme v době, o níž mluvili proroci, v době, kdy se učíme vracet se do svého "hvězdného domova", cestovat na vlně Zuvuya, což je paměťový obvod a proud, kterým se všechny věci vracejí k sobě. Nakonec dojde k transformaci celé planety a vše, co na ní existuje, "se zrodí znovu" v pětirozměrném království čirého Ducha a nepodmíněné lásky, svítání Šestého Slunce květin. Takové bude stvoření nebe na Zemi.

Neempirickým procesem přenosu světelné energie nabízejí mayské symboly přístup k poznání, které je katalyzátorem duchovního růstu. "Informace" získané z těchto archetypů se neprojevují slovy nebo kvalitativními údaji, ale změnou výrazu a vědomí. Tímto způsobem dary archetypálních hvězdných glyfů rezonují přímo s mystickým kódem naší duše. Dohromady oněch čtyřicet čtyři glyfů, čísel a čoček Mayského orákula představuje most mezi fyzickou a duchovní realitou. Jsou to metafory, jež probouzejí vědomí a usnadňují transformaci lidské zkušenosti do zkušenosti Nekonečna."

Z knihy - Mayské orákulum - Návrat ku hvězdám Ariel Spilsbury a Michael Bryner

Žádné komentáře: