pátek 15. února 2019


TRANSFORMACE DOSAHUJE VRCHOLU

 Transformací neprochází jen planeta Země ale také i celá sluneční soustava. A jelikož je vše spojeno z vesmírem bude mít Transformace vliv nejen na planetu Zemi ale na všechny planety. V současnosti se děje to, že mezi lidmi vládne velký chaos. Je potřebné v tom chaosu rozpoznat ty správné energie, co patří hmotě a je iluzí, a co patří Duchu a je Světlem. Většina lidí nepovažuje za důležité zajímat se o svůj osobní rozvoj a svou mysl směrovat k duchovním hodnotám, ke svému duchovnímu rozvoji. Na Zemi žije mnoho duchovních učitelů aby pomohli lidem v jejich duchovním rozvoji a každý z nich předává něco jiné. Pozorně jim naslouchejme, je v nich hluboká moudrost. Smyslem života je láska, ale nacházíme se v těle s omezujícími programy a není snadné své vibrace udržet na vyšší frekvenci. Lidé se potřebují osvobodit od všech negativních bloků, akcí, negativního myšlení, jinak nemohou postoupit do vyšší úrovně Bytí, vyšší dimenze.

Frekvence se navyšují už mnoho let, ale nyní dosahují vrcholu. Vše co je nízké hustoty a je v negativní energii, bude procházet nejsilnějším čištěním. Jen lidé v pozitivním stavu energií, kteří pracují s duchovní energií, nebudou mít s těmito navyšujícími frekvencemi problém.

Nejsme zodpovědní jenom sami za sebe, jsme také zodpovědni za planetu na které žijeme, takže jsme se nyní dostali do bodu kdy je nejvyšší čas použít duchovní energii, lásku ze svého srdce a vyzařovat k ostatním lidem, k planetě Zemi a vesmíru. Pokud se lidé budou řídit více srdcem - duchovní energií a ne jen hlavou - energií hmoty, ve hmotě se neztratí a použijí své Světlo. Věřme sobě, věřme nám lidem, že to společně zvládneme. Láska je klíč ke světelným branám.
S láskou a Světlem Pleja


Zdroj článku: Pleja Světlo Krystal

Žádné komentáře: