pátek 15. února 2019


Chřipková epidemie? 🤭

Jsme v období hlubokého čištění a bez všech těch transformačních příznaků se to neobejde a patří k transformačnímu čištění. Čištění - čistota, je očistný proces, zbavování se všeho nečistého, usazeného v našem těle. Je to transformační proces naší buněčné přeměny a nic nečistého v nás nesmí přebývat. K tomuto silnému čistícímu procesu, nám už po nějakou dobu napomáhají vysoké vesmírné energie přicházející k nám v pozvolných vlnách.

Ano, energeticky je to silné (a bude stále slnější) a může se to projevovat jako viróza, chřipka, střevní potíže a oslabená imunita. Systém nám nikde nesdělí že naše fyzické tělo prochází silným transformačním čištěním ale podá mylnou informaci, že je chřipková epidemie. Lékaři nám naordinujou plno zbytečných léků a energie v těle si dál blokujeme. Více informací naleznete v mých sděleních v albumu fotek.

Můžeme také cítit velkou fyzickou vyčerpanost a po psychické stránce obrovskou rozkolísanost. Transformace dává zabrat našemu fyzickému tělu, nejen ve fyzické rovině, ale také i v té mentální a emocionální. Vibrace se stále zvyšují, energeticky to je hodně silné a jak jsem se již zmínila, silnější bude stále víc. 

Kdo se o Transformaci zajímá, už po nějakou dobu ví, že se nacházíme v procesu hlubokého čištění a s vibračně navyýšeným vědomím se slaďujeme s novou Zemí, která také navyšuje své vibrace. Nic nečistého v nás nesmí přebývat. Snažíme se být vnitřně vyrovnanými, s klidnou myslí, bez negativních emocí a v lásce, ale čištění je tak silné, že je zcela pochopitelné, že se potkáváme z vlastními stíny, s energiemi, které ještě stále nemáme v sobě zpracované. A jsme kolikrát doslova v šoku, co vše z nás vylézá na povrch.


Jsme to my, to široké spektrum všech emocí? Ano, vždyť jsme v těle (3D) člověka a na Zemi jsme si to tady přišli prožít. Je toho ještě hodně, co máme pochopit, proč se nám tak děje a jak se s tím vnitřně vypořádat. Jsou nám nastavována velká zrcadla, ano velká, aby jsme dobře viděli, co vidět máme. Avšak mnozí stále nevidí, nechtějí vidět. Je to rozvoj - Duše. Všichni nejsou připraveni postoupit dále.

Vše je tedy takové, jaké to zrovna je.

Jenomže... stále dokola se nemůžeme vymlouvat na svou nevyzrálost a s lehkostí se poddávat starému systému, negativním lidem, energiím nízkých vibrací. Jde nám teď doslova o všechno, o Zemi, o nás, o naše děti, o ty co se teprve mají narodit, o existenci nové generace, která by se měla v budoucnu již nacházet ve vyšší vibraci a obývat novou Zemi. Dejme tady dobrý a pevný zákad pro budoucí generace. 

S láskou a Světlem 💖Pleja
Tady a Teď


Zdroj článku - Pleja Světlo Krystal https://www.facebook.com/pleja.kristal

1 komentář:

DR Barbara řekl(a)...

OBTENGA LA CURACIÓN DEL VIH Y OTRAS ENFERMEDADES MORTALES CON MI MEDICINA BASADA EN LAS PLANTAS DE DR. BARBARA ¿ESTÁ USED TENIENDO PROBLEMAS EMBARAZADA? PUEDO AYUDARLE O AMPLIAR EL PENE
Ofrezco hechizos de todo tipo, čo je hechizos chráni pred kráľovstvom, chrániť a nosotros mismos, a nuestros amigos, familiares, seres queridos, nuestro hogar, viajes, empleo, dinero, salud, maskotas, embarazo, agrandamiento del pene y muchas otras personas o koľko sa zhodnotila späť Ex. Pripusťte si, prosím, to, že ste ochoreli na hepatitídu, laonoréru, lasifilizujte, aby ste sa podieľali na riešení problémov s mozgovými príhodami. Žiadne cobro por trabajo. Solo proporcionará el dinero que usaré para comprar los materiales necessarios para la preparación de cura. Kontakte s informáciami
1. Dôležité upozornenie
2. Počet osôb, ktoré sú zapojené do činnosti
3. Voľné osoby (opcional, sólo a esto se konoce)
4. Una breve historia de la situación
5. Neprípustné, nepredvídateľné, presne vykreslené
6. tu ubicación
Môžete sa obrátiť na tradue del correo electrónico barbaravoodootempel@gmail.com
o whatsapp +2347032152878
Pokiaľ ide o informácie, ktoré sa nachádzajú v kontakte s informáciami, ktoré sa nachádzajú v tejto oblasti, je potrebné zistiť, aké informácie sa vyžadujú. Nevyžaduje sa žiadna výnimka, ktorá by bola zakázaná alebo zakázaná. Póngáz en kontakto con el Dr. BARBARA Correo electrónico
barbaravoodootempel@gmail.com
o WhatsApp +2347032152878